Otvoren je natječaj za sufinanciranje izrade radnih podloga za izradu Programa ublažavanja, prilagodbe klimatskim promjenama i zaštite ozonskog sloja ili SECAP-a i/ili Izvješća o njihovoj provedbi

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU) je 23. srpnja 2021. godine objavio Javni poziv za neposredno sufinanciranje radnih podloga za izradu Programa ublažavanja, prilagodbe klimatskim promjenama i zaštite ozonskog sloja ili radnih podloga za izradu SECAP-a i/ili izvješća o njihovoj provedbi.

Javni poziv namijenjen je jedinicama lokalne i područne samouprave, a iznos sufinanciranje se kreće do 40, 60 ili 80% prihvatljivih troškova. Prijavitelj može ostvariti najviše do 120.000,00 kn po pozivu.

Svrha Javnog poziva je potaknuti i dati podršku lokalnoj i regionalnoj samoupravi (JL(R)S) da prihvati klimatske ciljeve smanjenja emisije stakleničkih plinova i cilj prilagodbe klimatskim promjenama te potaknuti dionike na lokalnoj i regionalnoj razini da sagledaju utjecaj klimatskih promjena na ključne sektore na njihovom području.

Više informacija o Javnom pozivu dostupno je na https://www.fzoeu.hr/hr/objavljen-javni-poziv-za-neposredno-sufinanciranje-radnih-podloga/8622.

Izvor slike: freepik

1 Comment

  1. Portal Edukacyjny

    Please let me know if you’re looking for a article writer for your weblog. You have some really great articles and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Thanks!

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Published by Metar team

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt je sufinancirao Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Društva za oblikovanje održivog razvoja.